Formare pentru psihologi ”Performant Counselor” – CPSP
Stimați utilizatori, din 1 martie siteul CPSP va fi eliminat de pe portalul www.psihologie.md. Informații despre CPSP vor fi incluse în siteul Serviciului Psihologic Chișinău (SPC). Vă mulțumim că ați fost cu noi pe parcursului activității online

Formare pentru psihologi ”Performant Counselor”

17903543_1871112363144375_8891073004430723520_nÎn perioada 8-14 aprilie 2017 în incinta CPSP, Chișinău s-a desfășurat trainingul pentru psihologi „Abordarea sistemica în terapie. Ghidarea și construirea relației”.

Ghjidarea și construirea relației”. peste 20 psihologi din diverse instituții preuniversitare și universitare, Ministerul Apărării și centre specializate în consilierea psihologică au fost ghidați de formatorul  de talie internațională Bert Beliet, psiholog-ortopedagog, psihoterapeut, profesor la universitatea Gent, Belgia.

În cadrul trainingului participanții au învățat și exersat tehnici din abordarea sistemică. Au studiat algoritmul de lucru cu problema de la identificare și până la soluționarea ei, învățând un model practic de consiliere. S-a lucrat mult cu formularea întrebărilor scurte, în termeni concreți și cu accente pe ascultarea activă.

La final participanții au schițat direcții de colaborare în cadrul unor grupuri mici, pentru a asigura supervizarea și continuitatea formării.

Mass-media despre eveniment

Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrie cifrele *