Cooperarea fructuoasă dintre Inspectoratul General al Poliției și Centrul Psiho – socio – pedagogic din mun.Chișinău – CPSP
Stimați utilizatori, din 1 martie siteul CPSP va fi eliminat de pe portalul www.psihologie.md. Informații despre CPSP vor fi incluse în siteul Serviciului Psihologic Chișinău (SPC). Vă mulțumim că ați fost cu noi pe parcursului activității online

Cooperarea fructuoasă dintre Inspectoratul General al Poliției și Centrul Psiho – socio – pedagogic din mun.Chișinău

Cooperarea fructuoasă dintre Inspectoratul General al Poliției și Centrul Psiho – socio – pedagogic din mun.Chișinău care a avut loc inlusiv la 12 septembrie 2017 în cadrul training-ului cu privire la antrenarea și dezvoltarea abilităților manageriale prin aspect psihologic, la care au fost instruiți conducătorii inspectoratelor de poliție teritoriale ne-a determinat să culegem în continuare buna experiență generată de abilitățile profesionale ale doamnei Svetlana Gorea, șef al Centrului Psiho-socio-pedagogic din municipiul Chișinău și Lilia Maximenco, șef adjunct al Centrului.

La 3 noiembrie curent, am participat la ședința Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău în cadrul căreia reprezentanții Centrului Psiho-socio-pedagogic au adus la cunoștința publicului rezultatele sondajului prin prisma proiectului „Tinerii în Europa – un program de prevenire al consumului de droguri”.

Scopul primordial al întrunirii constă în stabilirea priorităților și a mecanismelor esențiale, capabile să reducă probabilitatea consumului de substanțe nocive în rândul tinerilor or aceștia nu ar trebui să reprezinte o problemă în societate, ci mai degrabă o soluție pentru un viitor senin în cadrul unui stat prosper, bazat pe respectarea drepturilor și libertăților persoanei.

Contăm și în continuare pe disponibilitatea Centrului, în special a doamnei Svetlana Gorea și Lilia Maximenco, în a-și împărtășiri cu angajații Poliției Naționale experiența profesională și bunele practici din domeniul pe care dumnealor îl cunosc foarte bine. Stimate doamne, Vă așteptăm cu mult drag la următorul training comun pentru șefii subdiviziunilor și psihologilor Inspectoratului General al Poliției.

http://politia.md/…/peste-40-de-sefi-de-inspectorate-instru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrie cifrele *